منتدي السلطان

sultan2050.com
 
الرئيسيةاليوميةس .و .جبحـثالأعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول

شاطر | 
 

 سويسرول الدجاج, بالتفصيل والصور ****

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
ابوعنود.سلطان
☺|☺ المدير العام ☺|☺
☺|☺ المدير العام ☺|☺
avatar

ذكر عدد المساهمات : 40
نقاط : 116
تاريخ التسجيل : 21/07/2010

مُساهمةموضوع: سويسرول الدجاج, بالتفصيل والصور ****   الخميس أغسطس 05, 2010 10:42 am



[center]
السلام عليكم ورحمه الله وبركاته

جبتلكم اليوم ان شاء الله سويسرول الدجاج بالمفروم اللي يديروا فيه في المناسبات
المهم نحتاجوا لحم دجاج مفروم ومغسول
وبعدين تبشري عليه راس بصل وثومه
وتحطي عليه توابل انا درت قرفه مرحيه وزنجبيل و فلفل اسود وملح وحبهان مرحي
واكليل دقيته في المهراس وشويه زعتر اتخلطوهم مع بعض
وتخلوهم حاجه ساعه ممكن




ونجهزوا على غير طريق لحم مفروم مع شويه بصل مقرض صغير
تحطيهم على النار وتحطيلهم شويه ملح وفلفل اسود وحرارت ونخلوهم لين
يمصوا الميه وينشفوا




وناخدوا باوليا وجزر مقطع مربعات صغيره وحبوب دره ونطبخهم
في ميه لوحدهم لين يطيبوا


وبعدين ناخدوا سلفر نفرشوه على الطاوله اللي عندك وندهنوا بشويه زيت ونفردوا عليه شويه
من خليط الدجاج الاول اللي درناه ونساووه باليد
سامحوني انا صورتهم الخطوات كلهم بس الكاميرا تم الشحن وغيرت البطاريات
فشكل الصور اللي في النص طارو
المهم بعد ماطرحتوا طبقه الدجاج نفرشوها بخليط اللحم المفروم
وبعدها نشرتعوا عليها الجزر والبازليا والدره اللي سلقناها
على فكره ممكن تستبدليهم بفستق وتحدفيه فوق طبقه اللحم
بس انا كان ماعنديش
المهم بعدين نلف السويسرول بحيت نجبدوا السلفر ونتنوا الخليط للداخل وكل مانلف نجبدوا السلفر
بعد ماتمت اللفه نسكروا عليها بالسلفر نفسه ونحطوها في كسكاس فوق البخار وطبعا لازم تغطوا الكسكاس
وخلوه ممكن نصف ساعه الى ساعه الا ربع بالكثير
بعدها تنزلوه من الكسكاس




وتفتحوا عليه
تاخدو طاوة فيها شويه زيت سخنوه وبعدين حطوا فيه السويسرول حمروه شويه من جميع الجهات

وبعدين قصوه شرائح بالعرض طبعا




وهذه صورة اقرب




وصحتين على قلوبكم جربوه واستغنوا على الجاهز
والله سهل وماياخدش وقت طويل في التحضير والطبخ

منقول اللامانة


[/center]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://sultan2050.yoo7.com
سالم الانصاري
عضو
avatar

ذكر عدد المساهمات : 20
نقاط : 34
تاريخ التسجيل : 23/07/2010

مُساهمةموضوع: رد: سويسرول الدجاج, بالتفصيل والصور ****   الجمعة أغسطس 06, 2010 8:26 am

يعطيك الف عافيه يــــ سلطان
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
دموع الوفاء
•|• نائب المديرالعام •|•
avatar

ذكر عدد المساهمات : 8
نقاط : 10
تاريخ التسجيل : 21/07/2010

مُساهمةموضوع: رد: سويسرول الدجاج, بالتفصيل والصور ****   الخميس أغسطس 12, 2010 8:02 pm

مشكووووووووووووووووووووووور
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://ahmedlove2050.yoo7.com
 
سويسرول الدجاج, بالتفصيل والصور ****
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدي السلطان :: °ˆ~*¤®§(* رمضانيات *)§®¤*~ˆ° :: مطبخ رمضان-
انتقل الى: